Reviews

"Een feel- good shop waar je terecht kan voor planten/ (sier)netels, work-shops, macramé en keramiek.
En een gezellige babbel. 

Deze namiddag bezocht en genoten van
een lekker vers gembertheetje.

De Siernetel te Moerbrugge, 
 alweer een stukje van mijn hart verloren." 

Celina D.

16 juni 2022

"Beste Virginie,

Dank je wel voor de warme ontvangst, de gezellige workshop, de overheerlijke cake en de zalige kop koffie. Ik kijk al uit naar de volgende ontmoeting. Wat me-time in deze hectische en soms wrede wereld. Een aanrader!

Sandrina B.
7 november 2022 

"Leuk

creatief

gezellig

top gastvrouw!"
 
 Lind B.

2 oktober 2022

"Super fantastische en ontspannende ochtend in een gezellig huisje. Workshop Macramé met goeie uitleg en veel geduld 😁. Een werkje mee naar huis dus direct resultaat. Trotse eigenaar van mijn zelf gemaakte plantenhanger in eigen gekozen kleur. Lekkers voorzien voor tijdens de pauze. kortom happy vibes... ❤️👌"

Anja M.

2 oktober 2022

"Een fijne workshop macramé gevolgd bij ‘de siernetel’. In een ontspannen, ongedwongen sfeer werk je aan een bloempothanger. Alles op je eigen tempo met een goeie uitleg. Daarbovenop een vers tasje thee en een zelfgebakken cakeje. Wat wil een mens nog meer! Als klap op de vuurpijl een afgewerkt product mee naar huis! Allen daarheen!"

Ann G.

2 september 2022

"Wat was het weer genieten van een ontspannende workshop bij de enthousiaste Virginie van de Siernetel.
Super gezellig, met een lekker zelfgemaakt gebakje en kopje gember thee en als resultaat een prachtige plantenhanger gemaakt uit kwalitatief touw dat Think Pink steunt. 
Een echte aanrader!"

Tom & Lien

2 september 2022

"Super leuke workshop 'Pimp that Terracotta' bij de charmante Virginie van de Siernetel. Trots op onze mooie potten :-). 
Een echt aanrader...
Ik kijk al uit naar de volgende workshops."
#happy #goodday #naregenkomtzonneschijn #meervandat

Tom B.

16 juni 2022

"Super content"

Severine W.

14 augustus 2022

"Vanmorgen de workshop meegedaan, terracotta potten bekleden met fiance tegeltjes.
1 woord, zaalig! 
Veel bijgeleerd over hoe je dit doet, tips en trics gekregen. Hierdoor kan ik aan de slag in eigen tuin. Plantje bijgekocht, Mother of Thousand ... een naam die ik ook de aangename gastvrouw zou geven! 

Een echte aanrader! 

Verschillende workshops worden er gegeven, 
ook macramé. 

Mij zie je nog terug."
 

Celina D.

17 juni 2022

"De Worteltaart is superlekker en de kruidenthee is ook heerlijk, nogmaals dankjewel!"

H.

2à april 2024

"Hele leuke workshops, goeie uitleg en begeleiding, rustig op je eigen tempo. En het leukst van alles, je gaat met een persoonlijk afgewerkt product naar huis..."

Lien H.

24 juli 2022

"Na lange tijd te sukkelen met mijn gezondheid heb ik besloten op aanraden van de Siernetel het op een natuurlijke manier te proberen en het werkt echt!

Na enkele dagen voelde ik veel verandering, de hoest werd minder..de slijmen lossen op en ik heb geen piepende ademhaling meer..ik ben overtuigd van de werking van deze kruidenthee!

3 hartjes"

Natasha D.

9 januari 2024

"De Siernetel in Moerbrugge. Je waant je op een Frans pleintje op het terras voor het huis. Je kan er genieten van koffie of thee met vers gebak, buiten bij droog en mooi weer.... Kruiden, bloemen en planten, heel mooie macramé worden in het winkeltje verkocht en de mogelijkheid om er workshops te volgen met de charmante herboriste van de Siernetel."

Debora K.

10 maart 2024